Noget for gør-det-selv sejleren

Bådejerskab er udstyrskrævende og mange ting på båden går i stykker, slides ned og skal udskiftes med mellemrum. Mange af den type produkter som bompressening, opbevaringstasker, læsejl, overdækning, sejlposer m.v. skal produceres efter mål for at passe til båden.

Sejlerkits mission er at udvikle og designe marine produkter i gode materialer, konstrueret så man kan sy det selv på en almindelig symaskine.

Et kit betyder, at stoffet er skåret ud til den rigtige størrelse, vedlagt alle nødvendige komponenter og hjælpematerialer. Alt samles i et kit inklusiv hjælpematerialer og har naturligvis en nøjagtig samlevejledning vedlagt. For at opnå et flot og holdbart resultat får du samtidig adgang til de samme værktøjer som de profesionelle sejl- og kalechemagere bruger.Det eneste du mangler at gøre er, at måle op selv, og angive dem i bestillings-skemaet. Kort efter modtager du kittet med posten, og så kan du ellers gå i gang.

Udover kits kan du finde alle specialprodukter til reparation og vedligehold af alt det bløde ombord uanset om det gælder Sunbrella båddug, kraftige synåle, kantbånd, rudevinyl, UV-sytråd, YKK lynlåse, trykknapper, kalehevridere, webbing og ja.. man kan blive ved. Vi har alt hvad du skal bruge til sprayhoods, kaleche, cockpittelt eller reparation af sejl og spilere.

Sejlerkits er en 100% webshop som altid har åbent, og du kan altid komme i kontakt med os via mailen (klik her) eller på www.facebook.com/sejlerkits. Har du brug for at blive ringet op er det bare at bede om det, og skrive dit telefonnummer i kontaktformularen.

Med venlig hilsen
Sejlerkits

Anders H. Hansen

Følg os på Facebook