Sytråd V-92
  • Sytråd V-92

Sytråd V-92

UV-resistent bonded polyester kraftig sytråd perfekt til arbejde med Sunbrella og sejl. Ca. 300 meter.

Farve
119,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Beskrivelse

Antiwick Bonded sytråd V-92 er en blød spundet polyester-sytråd til outdoor brug perfekt til arbejde med sejl og Sunbrella kanvas. Høj styrke og UV resistens og ekstrem tolerant overfor saltvand og mug.

Dette er en af de bedste sytråde man kan bruge til bådprojekter.

Tråden kan sagtens bruges på almindelige symaskiner med nålstørrelse 100-110. Spolen er 14,5 cm høj og er lavet til at stå på bordet bag ved maskinen, hvor tråden løftes af rullen. 

Produktoplysninger
Du vil eventuelt også synes om

Sytråd Serafil 40 water repellant (V69)

1200 meter sytråd. Det er ca. 4 gange mere end i en normal rulle. 8 farver Genkend kvaliteten: der står WR på rullen. Tråden er behandlet, så den ikke transporterer vand ind i stoffet, og gr syninger mere vandtætte. Størrelse 40 svarer til V-69 i det amerikanske størrelsessystem

Pris 99,00 kr.
Mere
Lagervarer først

Schmetz jeansnål

Schmetz jeannåle er ekstra hærdet og spidsen let rund, og det gør den perfekt til syning i Sunbrella og lignende kraftig kalechestof. Indhold 5 stk af valgte størrrelse. Passer til almindelige symasskiner. Læs iøvrigt guiden om nål og tråd her 

Pris 45,00 kr.
Mere
Lagervarer først
1 andre produkter i den samme kategori:

Sunbrella UV-kant til rullesejl

Anmeldelse(r): 0

Stof til montering på rulleforsejl som kant beskyttelse (UV-kant). Stoffet er selvklæbende. Vægten er 250 gr/m2, og rullen er 150 cm bred. Bestil i hele metre.

Pris 299,00 kr.
Mere
10-14 dages leveringstid

Følg os på Facebook