Common Sense hole punch

Hugpibe til Common Sense lukkere. Udlejningsværktøj.

Prisen viser depositumet. Lejepris nedenunder depositumprisen

1.200,00 DKK

(100,00 DKK uge)

Inkl. moms
Antal

Beskrivelse

Skal du montere common sense vridere er det muligt at lave skære ud til hullerne med en skarp hobby-kniv, men det tager lang tid og er svært at gøre pænt. Der findes et slagværktøj der kan hugge hullet ud i ét slag. Det er ret dyrt, MEN det har Sejlerkits en løsning på.

Attraktiv retur-ordning. 

Du lægger værktøjet i kurven og betaler den normale pris. Når du er færdig med projektet sender du værktøjet tilbage ved hjælp af returlabellen. Du får købsprisen minus 80 kr pr. uge du har haft værktøjet. Vedlæg en kopi af din faktura eller følgeseddel.

Produktoplysninger
3 andre produkter i den samme kategori:

Dot samleværktøj til trykknapper

Værktøjet består af 1 slagstift og 2 baser. Baserne bruges til hhv. overdelen og underdel af knappen. Varen tilbydes som dele-værktøj.

Pris 749,00 DKK
Mere
Der er desværre ikke nok varer på lager

Samleværktøj til sejlring (leje)

Udlejningsværktøj. Professionel værktøj med stor godstykkelse som hurtigt og effektivt samler sejlringe. Vælg rigtig størrelse. Depositum 1200 kr. Leje pr. uge 80 kr.  Du lægger værktøjet i kurven og betaler den normale pris. Når du er færdig med projektet sender du værktøjet tilbage ved hjælp af returlabellen. Du får købsprisen minus 80 kr pr. uge du har...

Pris 1.200,00 DKK
Mere
Lagervarer først

Lift-the-dot hugpipe

Hugpibe til -Lift-the-dot hulplader. Udlejningsværktøj.Prisen viser depositumet. Lejepris nedenunder depositumprisen.

Pris 1.200,00 DKK
Mere
Lagervarer først

Følg os på Facebook