Lynlåse

Her finder du kvalitetslynlåse fra YKK som er verdenskendt for suveræn holdbarhed. De kraftige Vislon 10 er standarden i bådkalcher. Den lidt mindre no. 5 er god til mindre projekter som tasker, lommer og holdere. 

Den delbare lynlås har en start-ende, hvor man samler lynlåsen (ligesom på en jakke). Den kan altså samles og adskildes hurtigt. Den bruger man f.eks. i en bompresenning, til aftagelige sider på et cockpittet eller på et rullegenua cover.

Den endeløse lynlås er som navnet siger bare meter efter meter af god lynlås. Den bruges i åbninger, hvor "døren" lynes op, men ikke kan tages af. Lynlåsen stopper, hvor stoffet starter. I princippet det samme på lynlåsen i et par bukser.

Alle YKK lynlåse kan afkortes i "slutenden"med en saks. Sæt et endestop på så man ikke kommer til at trække skyderen af lynlåsen. Endestoppet kan også laves af stof, webbing eller smeltes. 

Lynlåse

Der er 16 varer.

Viser 1-16 af 16 element(er)

YKK delbar spirallynlås

Spirallynlåsen er velegnet steder hvor der er rundinger i åbningen. Den er mere fleksibel og kan nemmere bukkes eller bøjes om et hjørne. Den leveres altid med dobbeltskyder i metal.

Pris 79,20 kr.
Mere
Lagervarer først

YKK Spiral 4 mm endeløs lynlås

Lille endeløs lynlåstype velegnet til bådhynder og deslige. Skyder bestilles separat. Bestil pr. hele lb. meter. OBS foto viser en vislon no. 5

Pris 12,00 kr.
Mere
10-14 dages leveringstid

Følg os på Facebook