Lynlåse

Her finder du kvalitetslynlåse fra YKK som er verdenskendt for suveræn holdbarhed. De kraftige Vislon 10 er standarden i bådkalcher. Den lidt mindre no. 5 er god til mindre projekter som tasker, lommer og holdere. 

Den delbare lynlås har en start-ende, hvor man samler lynlåsen (ligesom på en jakke). Den kan altså samles og adskildes hurtigt. Den bruger man f.eks. i en bompresenning, til aftagelige sider på et cockpittet eller på et rullegenua cover.

Den endeløse lynlås er som navnet siger bare meter efter meter af god lynlås. Den bruges i åbninger, hvor "døren" lynes op, men ikke kan tages af. Lynlåsen stopper, hvor stoffet starter. I princippet det samme på lynlåsen i et par bukser.

Alle YKK lynlåse kan afkortes i "slutenden"med en saks. Sæt et endestop på så man ikke kommer til at trække skyderen af lynlåsen. Endestoppet kan også laves af stof, webbing eller smeltes. 

Aktive filtre

YKK Vislon No. 10 delbar lynlås

Pris DKK 115,00

Kraftig lynlås med støbte tænder og dobbelt skyder i sort eller hvid. Vælg længde i cm. 

Ekstra lang YKK Vislon No. 10 delbar...

Pris DKK 599,00

Lang delbar lynlås til f.eks rullegenuacover. Leveres med dobbelt metalskyder med låsepin.  Kan være bestillingsvare Vi leverer hellere en lidt længere lynlås, end lade dig vente i lang tid 

Endestop til no. 10 lynlåse

Pris DKK 15,00

Endestop til at klemme omkring tænderne på Vislon lynlåse i no. 10 størrelse. Flere varianter. Se beskrivelse nederst på siden.