Windbreaker

Windbreakers laves af Sunbrella og er et nemt lille projekt. Kanterne ombukkes to gange og sejlringe slås i hjørnerne og et passende antal langs siderne. De kan fastgøres på mange måeder til søgelængeret og fodlisten. 

Hvis du har mulighed for at brænde stoffets kant, kan du nøjes med at ombukke én gang. 

Det er nemt at tage mål til windbreakers. De er sjældent helt firkantede, men hvis du opmåler alle sider, samt begge diagonaler får du et godt mål. Tillæg ekstra stof langs alle sider til kantombukning. Typisk tillægges 2 x 35 mm, som giver plads til 14 mm sejlringe. Indhug der giver hul til fortøjninger eler andet klippes ud og kanterne påsættes Sunbrella kantbånd.  

Har du ikke mod eller maskine til at sy dem selv, kan Sejlerkits hjælpe dig. Det koster ca 1000. kr for et sæt på 50 x 150 cm. Kontakt os evt. for et tilbud der passer til din båd. 

Aktive filtre

Windbreaker klemme

Pris DKK 15,00

Genoplukkelig clips til windbreakere m.m. til montering omkring søgelænderets wire. 

Sunbrella

Pris DKK 74,00

Sunbrella bruges til bompresenning, læsejl, solsejl, covers og meget andet.  Sælges pr. 25 cm - dog mindst 2 m. Eks. 16 styk giver 4 meter stof. Leveres i ét helt stykke på rulle.

Sådan syr du en windbreaker

Pris DKK 0,00

Gratis simpel vejledning til syning af windbreakers. Download: Se menupunktet "vedhæftninger" under produktbillede

Sytråd Serafil 40 water repellant (V69)

Pris DKK 99,00

1200 meter sytråd. Det er ca. 4 gange mere end i en normal rulle. 8 farver Genkend kvaliteten: der står WR på rullen. Tråden er behandlet, så den ikke transporterer vand ind i stoffet, og gr syninger mere vandtætte. Størrelse 40 svarer til V-69 i det amerikanske størrelsessystem