Vintercover til båd

Vintercover

Beskyt båden mod vinterens støv og snavs med et vintercover

Når sæsonen er slut, er det godt at beskytte båden. Her finder du de anbefalede materialer til syning af vintercover.

Det er nemt at lave et vintercover fordi kravende til pasform og præcision ikke er så store som på en kaleche. Der er flere muligheder med materialevalg og du kan bruge PVC vinyl, Sunbrella eller fibertex. Her kan du læse om forskellene.

  • Vægt: Sunbrella og fibertext vejer næsten det samme pr. m2. Vinyl er lidt lettere.
  • Åndbarhed: Fibertex er mest åndbar (vand kan trænge igennem vandrette overflader), Sunbrella er god åndbar og vinyl er 100% vandtæt. Hvor fibertex og Sunbrella er rigeligt åndbare, er det nødvendigt at sikre god ventilation med vinyl.
  • Slidstyke: Vinyl vinder klart og er meget rivfast, Sunbrella tåler ikke gnubberi særlig godt og skal beskyttes på udsatte steder. Fibertex er kan i de fleste tilfælde klare sig godt.
  • Farver: Fibertex findes kun i grå, vinyl og Sunbrella findes i flere farver.
  • Prisniveau: Når man ser på m2-prisen er vinyl dyrest, så kommer Sunbrella og fibertex er billigst

Vælg en almindelig god sytråd her på siden, du behøver ikke lave overkill her, da coveret ikke udsættes for ret meget UV-lys på vinterårets nordlige breddegrader. 

Kantbånd: underkanten bør forstærkes med et vinylkantbånd eller en dobbelt ombukkes fold

Undlad at bruge sejlringe eller andet af metal der kan skure mod gelcoat eller lak. Du kan sagten lave stropper af webbing og det er også muligt at sy på, hvor sejlringe kræver værktøj.

Vintercover

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Aktive filtre

Fibertex F43s UV til vintercover

Kraftig UV-behandlet fibertexdug på 300 gram/m2 udviklet specielt til bådoverdækning. Banebredde 130 cm. Fibertexen er: Åndbar UV-behandlet til udendørs brug Biologisk resistent mod mug og kan ikke rådne. Tykkelse er ca 1,8 mm.  Rivfast Trevler ikke Kan sys på alm. symaskine Pris pr. meter Du kan nu lægge flere kortere stykker i kurven i stedet for ét...

Pris 99,00 kr. pr meter
Mere
Lagervarer først

Ferrari Stamoid Light

Stamoid Light er et genialt produkt til bådcovers. Med en rullebredde på hele 204 cm og sin 100% vandtæthed er det ideelt til overdækning af både eller andre ting. Sælges pr. 1 meter løbende længde.

Pris 499,00 kr.
Mere
10-14 dages leveringstid

Sunbrella

Sunbrella bruges til bompresenning, læsejl, solsejl, covers og meget andet.  Sælges pr. 25 cm - dog mindst 2 m. 16 styk giver 4 meter stof. Leveres i ét helt stykke på rulle. Leverancerne fra producent er ustabile, hvorfor der er forlænget leveringstid på mange farver. Du får en særskilt leveringsdato oplyst på stoffet.

Pris 74,00 kr.
Mere
Levering 10 -14 dage

Kantbånd PVC 100 mm

100 mm bred PVC strimmel til beskyttelse af udsatte kanter på sprayhood og kalecher. Meget slidstærk. Blød, Nem at klippe i, skal ikke kantsys. 620 gr/m2. Pris pr. meter

Pris 27,00 kr.
Mere
Lagervarer først

Sytråd Serafil 40 water repellant (V69)

1200 meter sytråd. Det er ca. 4 gange mere end i en normal rulle. 8 farver Genkend kvaliteten: der står WR på rullen. Tråden er behandlet, så den ikke transporterer vand ind i stoffet, og gr syninger mere vandtætte. Størrelse 40 svarer til V-69 i det amerikanske størrelsessystem

Pris 99,00 kr.
Mere
Lagervarer først

Følg os på Facebook